Att anlita en expert inom digital design, såsom CAD (computer-aided design) och webbdesign, kan vara avgörande för ditt företags framgång. Som företagare är du sannolikt bäst på att planera strategier för marknadsföring och tillväxt, utveckla produkter eller tjänster som dina kunder och hålla på verksamhetens förvaltning. Dock kan du inte vara duktig på allt och därför är det så viktigt att anlita en digital designer. En professionell designer kan få dig att spara tid, öka intäkterna och förbättra företagets intryck bland dina kunder.

Vänd dig till designbyrån Klingit

Även om ditt företag är nystartat är det ett klokt beslut att anlita en professionell designer. Det finns flera anledningar till varför detta är det bästa beslutet. Först och främst har en designer en bra förståelse för produkterna de skapar, något som gör att de på ett okomplicerat sätt kan förklara designens styrkor och möjligheter. Designern kommer att ha en inspirerande vision för produkten och kommer kunna förutse eventuella förbättringar och uppgraderingar i framtiden.

Den smidigaste lösningen för dina löpande designbehov är att vända dig till Klingit och skaffa ett av deras abonnemang. Detta är det enklaste, smartaste och snabbaste sättet att få fantastisk design utan att behöva anställa designers på heltid. Med Klingit kommer du att förundras över hur smidig processen är och inte längre behöva oroa dig för kostnaderna.

Fördelarna med att vända dig till Klingit och skaffa ett av deras abonnemang är flera:

  • Effektiviserar företagets designarbete så att du når dina mål snabbare.
  • Lyfter din grafiska profil till nästa nivå med design i toppklass.
  • Samarbetar med experter på design och projektledning genom sin användarvänliga plattform.
  • Är tillgängliga under hela processen och svarar mer än gärna på eventuella frågor och funderingar.
  • Har säkerhet, sekretess och trygghet som en av deras högsta prioriteter.

Välj ett abonnemang och fokusera mer på din kärnverksamhet

Klingit hjälper ditt företag att skala flexibelt genom att lösa dina designrelaterade utmaningar till ett bra pris. Abonnemangen är anpassade för att möta dina designbehov oavsett om du driver ett litet eller stort företag. Genom ett abonnemang behöver du inte längre oroa dig för designproduktionen och kan fokusera mer på din kärnverksamhet.

Ett av de mest populära abonnemangen är “Creative” inom grafisk design och där ingår bland annat logotyp, ikoner, app- och webbdesign, UX-design, light motions graphics och mycket annat. I detta abonnemang kommer en projektledare tillsammans med seniora designers och experter inom design att samarbeta. Klingit erbjuder dessutom abonnemang inom kategorierna social media marketing, webbutveckling och enterprise. Du kan alltså vara säker på att hitta ett abonnemang som passar ditt företags behov alldeles utmärkt.

Boka en demo

Besök Klingit redan nu och boka en demo för att veta mer i detalj om hur tjänsten funkar och vilket som passar bäst! Du får även veta varför Klingit kan vara så kostnadseffektiva.