CAD finns överallt och det är effektivt och man kan skapa trendiga och snygga detaljer samt designa processer och mycket mera. De nya, supersnygga mobilskalenär även de en produkt av CAD.

Skal till din mobil

Skalen och mobilfodralen är en trendpryl som ska matcha resten av looken. Om du är tjej och gillar leopardprintar kan du bära en leopardtopp och en snygg väska som matchar det läckra leopardskalet. Om du är kille klädd strikt i svart kan ett sotat eller kolsvart skal vara det perfekta valet. Mobilskalet har blivit ett statement för vem man är och vad man tycker om.

Genomskinliga fodral har blivit populära, exempelvis TPU är en termoplastisk elastomer som man kan smälta om och återvinna, det är lite besvärligt men det fungerar. Det har blivit allt viktigare med miljövänliga och återvinningsbara material, vilket gäller alla områden. Med CAD teknologi är det enkelt att skapa i stort sett vilka skal och vilka motiv som helst.

Samsung Galaxy´s snygga skal

Både iPhone och Samsung har mycket snygga skal, men Samsung Galaxy s21 skal toppar listan men en knapp fördel. 21:an har många väldesignade skal och fodral att välja mellan. Teknikdelar har en bra online-shop med det allra bästa i Samsung Galaxy-sortimentet, dessutom oftast till bättre pris än konkurrenterna. Skal och fodral har blivit mycket viktiga, men begagnad teknik står också högt i kurs eller att byta ut delar i sin mobiltelefon – det är värt det eftersom de bästa mobilerna kostar lite mer.

Trendskal

Samsung Galaxy s21har många valmöjligheter när det gäller skal. En av de allra läckraste är Ideal Fashions skal Golden Plum som har ett unikt konstnärligt och lätt psykedeliskt mönster i lila nyanser. Matchas lätt mot en svart läderjacka. De populära glasskydden i Mocolo-serien är utförda i härdat glas och är heltäckande, men Mocolo har också små linsskydd för den som inte vill täcka hela telefonen. Man kan också välja ett transparent slim cover eller en phone wallet där även några sedlar kan få plats, eller varför inte ett skal med hållare för din plastkort?

Den som allra mest drar blickarna till sig är View Window flipfodralen i gnistrande guld eller roseguld. En sådant fodral syns på långt håll och kan bli både rått och lyxigt beroende på om du kombinerar detta med en svart kavaj eller en trasig jeansjacka. Om du känner dig lite mer lugn och sansad kan en Caseme 013 i kaffefärgat läder vara propert och snyggt.

Slitstarka tillbehör till Samsung Galaxy s21

En kvalitetstelefon som Samsung Galaxy s21 behöver förstklassiga tillbehör eftersom telefon håller länge – och tillbehör som exempelvis skalet ser till att tiden tänjs ut ytterligare. Skalen kan antingen vara ett image statement eller skydda utan att synas. Att hålla skärmen repfri är viktigt och att skalet är stöttåligt är nästan en miniminivå för att sitta på en Galaxy. Hur som helst så är dessa tillbehör både snygga och tåliga.